Optisch afslanken met kledij, 3 stellingen: WAAR of NIET WAAR?

Vrouwen met wat meer rondingen geloven vaak in 3 hoofdregels: zwart slankt af, horizontale strepen verdikken en wijde kleding past hen het beste.  Niets is minder waar!

Stelling 1: Zwarte kleding slankt af/flatteert het meest!

Zwart doet je/bepaalde dingen minder opvallen, punt.  Maar meer rondingen betekenen niet dat je niet mag gezien worden, met bepaalde kleuren en prints kleed je je evengoed en vooral de juiste modellen zijn belangrijk voor vrouwen met rondingen. Kleur is voor iedereen!

292433_605910892752592_129980059_n

 

Stelling 2:  Geen horizontale strepen voor rondere vrouwen!

Waar en niet waar, probeer gerust eens uit als je een leuk topje of jurkje ziet met horizontale strepen.  De afstand van de strepen ten opzichte van elkaar kan tellen, maar vooral het silhouet van het kledingstuk is belangrijk.  Vrouwen die een boller buikje willen camoufleren kunnen soms ook gaan voor horizontale strepen, want ze benadrukken vooral de vooral de breedte en dus niet de bolling van de buik.

 

Stelling 3: Vrouwen met rondingen kunnen beter gaan voor wijde/oversized kledij!

Klopt zeker niet!  Te strak is niet mooi, maar te wijde kleding zal je nog voller doen lijken. Denk niet dat wijde kleding verhult, je zult er eerder een tenteffect mee creëren.

bol buikjelingerie: Hunkemöller
kledij: Tommy Hilfiger

 

Vond je deze tips nuttig?  Je kunt er wekelijks meer lezen op deze blog, of een stylingsessie boeken voor je eigen stijltips, kijk voor meer informatie bij de formules of mail naar info@jo-lynn.be voor meer informatie.

geef een reactie