Win een SUN68 prijzenpakket!

Zonnige dagen zorgen bij de meeste dames en heren toch wel eens voor een extra boost om (terug) te gaan sporten, en ook sporten doe je liefst in stijl!

 

Goed nieuws, want ik heb namelijk een superleuke winactie om jullie ‘stylish’ naar de fitness of sportclub te sturen.  In samenwerking met SUN68, het label die toch wel zeer herkenbaar is aan het driehoek én kruisje logo, mag ik namelijk een prijzenpakket weggeven uit de limited ‘fitness collection’.

 

Wat zit er in het pakket?

 

Een SUN68 schoudertas twv 59 euro:

07_SUN68_accessories_59EUR

Een SUN68 zip jacket twv 79 euro:

12_SUN68_accessories_79EUR

En een SUN68 short twv 38 euro:

18_SUN68_accessories_39EUR

Zelf heb ik ook enkele items van dit merk, en ik kan echt zeggen dat het hier gaat om zeer comfortabel kleding van goede kwaliteit.  Vast en zeker de moeite waard om deel te nemen aan deze give-away!

 

Hoe winnen?

 

Hoe kan je mee doen om dit prijzenpakket te winnen? Simpel hoor, volg me op Facebook , Instagram of Twitter en stuur een mailtje naar info@jo-lynn.be waarom je deze prijs wilt winnen. De winnaar of winnares zal persoonlijk op de hoogte gebracht worden.

 

Veel succes!

X Jo-Lynn

 

 

 

4 reacties op Win een SUN68 prijzenpakket!

  1. wauw dit supergaaf sportpakket zou ik graag willen winnen omdat ik de kleur en de uitvoering SUPERMOOI vind , mailtje gestuurd en op facebook gedeeld

geef een reactie