Webshop in de kijker: Just Julia

Tijdens mijn kruistochten over het WereldWijdeWeb kom ik vaak op webshops terecht. Trouwe volgers weten dat ik de leukste dan ook graag aan jullie voorstel.

Vandaag wil ik jullie voorstellen aan de eshop van Charlotte. Charlotte is een studente met een passie voor juwelen en reizen. Ze weet de twee echter uitstekend te combineren en zo kwam ze tot het ontstaan van Just Julia, een gezellige Belgische eshop met originele en minder massa-geproduceerde juwelen en accessoires. Fancy armbanden, schattige oorbellen, prachtige kettingen, grappige broches en kleurrijke sjaaltjes, op www.justjulia.be kan je deze leuke items allemaal terugvinden. Met de kerstdagen voor de deur is het misschien ook interessant om te opteren voor de cadeaubon, die je kunt vragen of wegschenken. De bedragen gaan vanaf 20 tot 200 euro.

Er zijn 6 hoofdcollecties, Zo biedt ‘Julia’s Pearl Collection’ pareljuwelen aan, afkomstig van de bekende parelvissers uit China. ‘Roses of Antwerp’ is zoals de naam waarschijnlijk wel doet vermoeden, een collectie van eigen bodem, vertegenwoordigd door Hilde Totté en Eva Wellens. De andere 4 collecties kun je terugvinden als ‘Julia’s Classic Collection’, ‘Julia’s Private Collection’, ‘Julia’s Chic Collection’ en ‘Julia’s Boho Collection’.

Van de laatst genoemde collectie mag ik niet één, maar TWEE Boho Bracelets weggeven. For those who don’t know the drill, dit is wat je moet doen:

1) Like de facebookpagina van Just Julia

2) Like de facebookpagina van Jo-Lynn Byl, Stylist & Personal Shopper

3) SHARE/DEEL deze foto

De winnaars worden op vrijdag 28 december bekend gemaakt!

geef een reactie