We love mother nature: Bioreine

Dat ik een voorliefde voor biologische make-up en verzorgingsproducten heb wisten jullie misschien al. Ik geef toe, niet ALLES wat ik gebruik is biologisch, maar de voorbije maanden heb ik mijn best gedaan om een aantal biologische merken uit te testen en te evalueren. Het wordt hoog tijd dat ook in de cosmetica minder chemische ‘brol’ wordt opgenomen en meer van moeder natuur, want we weten desondanks de veelbelovende reclames van vele merken dat moeder natuur nog altijd de beste kwaliteit levert. Een tijdje geleden kreeg ik verschillende testproducten van Bioreine. BioReine selecteert exclusieve producten voor jong en oud: verzorging voor de meest kwetsbare huid van baby’s en zwangere vrouwen, natuurlijke anti-aging voor de rijpere huid, producten voor wellness, sauna, massage en nog zoveel meer. BioReine hecht veel belang aan een natuurlijke, ecologische, gezonde levensstijl maar toont dat je hiervoor niet moet inboeten op kwaliteit, luxe, comfort én plezier.Deze genoemde producten zijn trouwens ook niet getest op dieren en wil je ze aankopen, dan kan je terecht op de webshop: www.bioreine.be

Het eerste merk dat ik uitgetest heb, is Mette Picaut. Dit Zweedse merk, uitgevonden door het gelijknamige ex-model, is opgericht in 2010, en richt zich op natuurlijke anti-aging (natuurlijke botoxproducten dus J) Alle producten zijn gemaakt uit 95% organische ingrediënten die de huid ondersteunen én versterken. Mijn ondervinding tijdens het testen van onder andere een voedende olie en moisteriser, was dat dit ook een zeer geschikt product is voor mensen met een droge huid.

Essential Care gebruikt ook geen schadelijke synthetische stoffen en deze producten worden handgemaakt in kleine hoeveelheden om maximale versheid te garanderen. Het testen van deze producten wordt uitgevoerd op vrijwilligers, niet op dieren. Vegetariërs en veganisten zijn grote fan van Essential Care, want zelfs bijenwas of propolis wordt bij Essential Care vermeden. Essential Care ondersteunt tevens ook de Fair trade landbouwmethoden, zetten zich actief in voor het milieu en gebruiken indien mogelijk lokale grondstoffen. Het assortiment van Essential Care wordt bovendien verpakt in gerecycleerde en niet-giftige verpakkingsmaterialen. Van de 3 uitgeteste producten had Essential Care mijn voorkeur, na het aanbrengen van een bijna geurloze crème op mijn gezicht was mijn huid bijna letterlijk zijdezacht. Essential Care is ook zeer geschikt voor mensen met eczeem.

c/o Gerd heeft een uniek gamma met meer dan 40 verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam, allemaal geproduceerd met natuurlijke (zelfs eetbare) ingrediënten uit Zweeds Lapland. Door de 24 uur zomerzon bevatten de lokale bessen een maximum aan vitamines en mineralen. Een vitamineboost voor je huid dus. Ik testte de olie na een bad, dan heb ik nood aan een goede hydratatie omwille van mijn droge huid. Het resultaat was een mooie gezonde glanzende huid. De olie werd snel opgenomen in de huid zodat ik niet lang moest wachten voor ik terug in de kleren kon.

Meer info op www.bioreine.be


Wil jij kans maken op de ‘Precious Oil’ van Mette Picaut twv 72 euro?
– DEEL/SHARE DEZE POST
– LIKE http://www.facebook.com/BioReine

– LIKE http://www.facebook.com/jolynn.be

De winnaar of winnares wordt op 11 december bekend gemaakt en krijgt het pakket thuis opgestuurd.

geef een reactie