Wat is er te doen vandaag? MEET GREET TWEET!

Het is weekend! Tijd voor een leuke activiteit!  Vandaag 14/12 heb ik deze aanrader in Brugge: MEET GREET TWEET!

MGT

De zaakvoerders van de deelnemende winkels in de Langestraat hebben het goed begrepen: samenwerken is de boodschap!  MEET GREET TWEET of kortweg #MGT is het resultaat van een gloednieuwe concept én mijn DOE-tip vandaag.

De gebundelde krachten van interieurarchitectuur au zenith, kledingwinkels The Lodge Bruges en Lilola, interieurzaak ’t Smedenhuys en webdesign de cOhesie zullen vanaf 14 tot 21 uur, zowel trouwe als nieuwe bezoekers warm verwelkomen in hun prachtig versierde panden, gelegen in de Langestraat (39-43-47-50).  Feestelijke hapjes en drankjes zijn voorzien!

tlb_00 sh_00

Vergeet vandaag eens de typische hoofdwinkelstraten van Brugge, en grijp de kans om nieuwe adresjes te leren kennen in een ontspannen sfeer, met aanbod aan zeer originele concepten, toffe ideeën, leuke kleding, en/of geschenkideetjes voor de feestdagen!

Voor parkeergelegenheid kunt u met de wagen terecht in het Alfapark, waar je het eerste uur bovendien gratis parkeert!

li_00 az_00

mft

Aan de social-media fans (het staat nu ook eenmaal in de titel van dit event), laat tijdens het meeten en greeten, ook eens weten dat je er bent en wat je ervan denkt!  Gebruik #MGT en tweet naar @irisdryepondt, @soph_cohesie, @analyseWy, @thelodgebruges, @tSmedenhuys en/of @lilolabrugge

ALLEN DAARHEEN!

1 reactie op Wat is er te doen vandaag? MEET GREET TWEET!

geef een reactie