Verras je secretaresse met een personal styling!

 

Donderdag 21 april is het SECRETARESSEDAG.  Ook uw secretaresse is onmisbaar en u wenst haar te bedanken met een origineel cadeau?  Ga voor een personal styling sessie!

 

UITZONDERLIJK AANBOD: bij een bestellingen geplaatst voor 21 april 2016 krijgt u een korting van 10 % op de totaalfactuur!*

 

Vaak is uw secretaresse ook het uithangsbordje van het bedrijf en moet ze steeds representatief voor de dag komen.  In de meeste gevallen lukt dit wel maar zijn ze zeer kritisch, of onzeker, over hun totaalbeeld!  Misschien is uw secretaresse wel een ‘wonder woman’ met uw papieren, maar kan haar stijl weleens een opfrisbeurtje gebruiken…

Ik help uw secretaresse met de aanpassing, bevestiging of restyling van haar totaallook!  Dit kan tijdens een shoppingsessie op verplaatsing of ik ga bij haar langs op kantoor voor een persoonlijke bespreking (met advies over professionele dresscodes, geschikte kleuren, tips over kleding volgens lichaamstype,…), u kunt ook opteren voor een cadeaubon met een waardebedrag die u zelf kunt bepalen.

 

Interesse?

Stuur een mailtje of contacteer mij telefonisch voor bespreking van de mogelijke stijlarrangementen, afgestemd op de noden van de heldin van uw planning en administratie!

 

 

* (geldig vanaf minimumbedrag van 100 euro)

 

 

 

geef een reactie