Uitgetest: de zuurstofbehandeling

zuurstofbehandeling-jets

Verwenarrangementen en schoonheidsbehandelingen behoren tot de populairste cadeautjes voor Valentijn. Maar dan is de vraag: welk arrangement, welke behandeling,… en waar???

Als het een behandeling mag zijn waar een verjongend effect centraal staat, maar dan zonder hulp van een plastisch chirurg, dan heb ik alvast 2 goede aanraders! Ik heb één van die behandelingen onlangs uitgetest bij Jera Skin & Body Center, én ik mocht een dame meebrengen met rijpere huid, om zelf het onmiddellijke resultaat van de tweede behandeling te zien.

Jo-Lynn’s behandeling: zuurstofbehandeling

Zonder zuurstof geen leven! Dit geldt ook voor het gelaat.

Nu moet ik toch wel even vermelden dat mijn huid soms echt wel ‘afziet’: druk werkschema, make-up, een minder gezonde voedingsstijl, roken, en ook de verplichte hoeveelheid water drinken lukt me zelden… Eigen schuld, want deze slechte gewoontes zorgen namelijk mee voor mijn droge en gevoelige huid. Als ik in de spiegel kijk, vind ik persoonlijk zelf dat ik al iets teveel fijne lijntjes heb rond de ogen, in ieder geval toch voor een prille dertiger. En ik heb ook wat last van couperose. Nobody’s perfect!

“Geen probleem” zei Jera, die me ontving in haar schoonheidssalon te Pittem, in een kamer waar ik me meteen helemaal ‘zen’ voelde. Over het resultaat van de zuurstofbehandeling had ik me echter voorgenomen om zeer kritisch te zijn, zou dit nu écht eens een behandeling zijn waar je onmiddellijk resultaat ziet?

instituut-jera-1

Terwijl Jera me uitgebreid briefte over wat de behandeling, begon ze mijn gelaat te verzorgen en te reinigen. Met een soort pompje begon Jera aan de eerste fase, de bio-infusie. Hierbij wordt een complex van 10% hyaluronzuur, vitamines A, E, C en D en 2 peptides door middel van een huidverstuiving in de huid opgenomen.

Tijdens de 2de fase, namelijk de Bio-jets, werd een actief serum onder vacuümdruk in mij huid ‘gespoten’. (Belangrijk om te weten is dat de hele behandeling gewoon wat fris aanvoelt in het gezicht, maar geheel pijnloos is). De zuurstof zorgt ervoor dat de werkzame stoffen in de gebruikte producten, dieper in de huidlaag komen.

Jera was zo slim geweest om de behandeling eerst langs de ene kant van mijn gezicht uit te voeren, zodat ik zelf ook eens werd geconfronteerd met een ‘VOOR’ en ‘NA’. Mijn eerlijke mening? Toch wel verbluffend! De behandeling tot nu toe had er echt al voor gezorgd dat de doorbloeding van mijn huid verbeterd was, met als gevolg dat mijn fijne lijntjes inderdaad minder zichtbaar waren, mijn couperose zag minder rood, en ik zou zweren dat ook enkele van mijn littekentjes minder duidelijk waren.

Helemaal overtuigd kreeg ik de behandeling van mijn 2de gezichtshelft met als afsluiter een aangepast masker en een ‘science-fiction’ moment. Want tijdens de 3de fase, namelijk de bio-dome, kreeg ik nog een transparante koepel over het gezichtsmasker waarin zachtjes zuurstof verneveld werd. Twee vliegen in één klap, want tegelijk ademde ik ook de actieve zuurstof in. Het resultaat was een opgepepte huid, en terug thuis kreeg ik effectief een compliment van een goede vriend, die zei dat ik er stralend en fris uitzag! Deze behandeling zal ik zeker nog eens laten doen!

jera1

Terwijl ik nog even lag te relaxen op Jera’s behandelingstafel , werd ook de dame die ik had meegebracht, Ann, uitgenodigd op de tweede behandelingstafel. Ann is enkele lentes ouder dan ikzelf en heeft een iets rijpere huid. Daarom mocht zij genieten van een ‘Bio-Therapeutic Nano Lift’.

Ann’s behandeling: Bio-therapeutic Nano Lift

Helaas moeten we er vroeg of laat allemaal aan geloven: het verslappen van onze gezichtsspieren. Deze behandeling biedt volgens Jera de oplossing, en ook hier was ik razend benieuwd of we het beloofde ‘instant effect’ met onze eigen ogen gingen zien.bt-nano-biolift-wang

Jera vertelde ons dat Bio Therapeutic momenteel de koploper is op vlak van ontwikkeling in niet chirurgische anti aging technologie. Wereldwijd sleepte dit systeem al veel prijzen in de wacht, en dit voor beste apparatuur in anti aging en huidverbetering. Bij jongere mensen is dit ook een geschikte behandeling voor preventieve anti aging.

jara2

Tijdens de behandeling pakt Jera als het ware de gezichtsspieren vast met twee elektrodes, die een specifieke frequentiestroom naar de gezichtsspieren sturen. Ook bij Ann werd het bewijs meteen geleverd door behandeling van 1 gezichtshelft, en ook hier zag je duidelijk verschil: aan de behandelde kant zag Ann’s oogzone er duidelijk ‘frisser’ uit, het oog zelf was meer geopend, en de wenkbrauw stond terug wat hoger. Ook haar behandelde wang trok zich nog weinig aan van de zwaartekracht. En het allerbelangrijkste: Ann zag zelf ook goed het verschil!

Beide behandelingen zijn trouwens populair bij internationale sterren, maar vallen zeer goed mee in prijs. Wil je meer te weten komen over de behandelingen en de tarieven, neem dan zeker eens een kijkje op de website, of op de facebookpagina van Jera Skin & Body center.

Conclusie:

Beide behandelingen zijn aanraders voor wie er wat jonger wil uitzien, Who needs plastic surgery?

Adres:
Nijverheidsstraat 10
8740 Pittem

1 reactie op Uitgetest: de zuurstofbehandeling

geef een reactie