Twin-Set winkels geopend in Antwerpen en Brussel

Als ik denk aan Twin-Set, dan denk ik aan stijlvolle, vrouwelijke en verfijnde mode met originele details, prachtig kleurenpaletten, en kwaliteitsvolle luxestoffen.Wie nog niet erg bekend is met dit label van Simona Barbieri zal nu misschien denken aan tuttige meisjesmode. Maar niets is minder waar! De collecties van Twin-Set hebben net dat tikkeltje extra karakter waar volgens mij veel vrouwen naar op zoek zijn.

TwinSetToen ik een uitnodiging in de mailbox kreeg voor de opening van een nieuwe Twin-Set boetiek in de Schuttershofstraat te Antwerpen vorige week, twijfelde ik dan ook geen seconde om er bij te zijn. Naast de boetiek in Antwerpen opende ook in de Louisalaan te Brussel een gloednieuwe Twin-set boetiek. De winkels zijn prachtig ingericht: veel licht, veel ruimte, en een uitnodigend interieur waar je je meteen op het gemak voelt om te shoppen, gevaarlijk dus! : )

Dat de collectie me ging betoveren, wist ik al voor ik er binnenstapte, maar één jas in het bijzonder staat sindsdien hoog op mijn verlanglijstje. Een kaki mantel met gekleurde luipaardstippen die toevallig net helemaal bij mijn oogkleur past… Helaas zal mijn persoonlijk musthave item van het moment nog even moet wachten, mijn vervoermiddel op vier wielen eist nu even meer aandacht en budget op… : (

Anversa1DSC_1761

DSC_1774511_01_MID

2 reacties op Twin-Set winkels geopend in Antwerpen en Brussel

geef een reactie