Sylvie Hill – Simply You

Hallo iedereen,

Zoals eerder verteld had ik onlangs een ontmoeting met Sylvie Hill, model en ontwerpster. Ik zag ze voor het eerst op een modeshow die we samen moesten lopen en toen ik hoorde dat ze ook ontwerpster was ben ik de volgende dag meteen naar haar creaties gaan zoeken op het internet. Ik was aangenaam verrast. Ik ben er zeker van dat jullie het ook zullen liken.

sylvie1

Sylvie’s verhaal: Sylvie Hill is van Congolese afkomst maar opgegroeid in Antwerpen. Ze woont niet alleen in DE modestad, maar ze ademt ook fashion uit. Ze heeft haar diploma in event/office management sales en rolde per toeval in de modellenwereld. Door de vele boekingen ontwikkelde ze meer zelfvertrouwen en werd ze er zich van bewust dat ze bijna alles kon verwezenlijken waar ze haar zinnen op zette. Zo begon Sylvie dus haar eigen label, en ontwerpt ze nu creaties waar mensen zich goed in (en mee) voelen. Haar kledinglijn is vooral ontworpen voor vlotte en succesvolle vrouwen die er ten allen tijde goed willen uitzien en tegelijkertijd hun individualiteit en creativiteit willen uitdrukken.

sylivie2

De stukken uit Sylvie’s collectie zijn meestal zo ontworpen dat ze makkelijk te mixen en te matchen zijn met verschillende stijlen. Bent u een vrouw die van hot naar her vliegt en op zoek naar kledij die geschikt is elk moment van de dag, bent u op zoek naar kledij die uw vrouwelijkheid, verantwoordelijk en intelligentie benadrukt, dan is ‘Sylvie Hill – Simply You’ een zeer geschikt merk.

sylivie3

Naast kledij werkt Sylvie ook nog samen met een vriendin, de Belgisch-Congolese Mbelu Tenday, aan een accessoirelijn: ‘Made in Kongo’. Hun inspiratie komt simpelweg van hun roots, want ze hechten veel belang aan de rijkdommen van Afrika, namelijk de ecologische en culturele diversiteit. Zoals de naam al doet vermoeden worden de gebruikte materialen geproduceerd in Congo. Sylvie vertelt me dat Congolezen, ondanks de moeilijke omstandigheden ter plaatse, veel belang hechten aan stijl en identiteit. Een bijkomstig doel is dan ook om in de toekomst sensibiliseringscampagnes op te richten door samenwerkingen, evenementen en activiteiten. Wil je meer weten, bekijk haar collecties op facebook: Sylvie Hill Designer, een website is in de maak.

sylivie4

Sylvie5

WIN! WIN! WIN! Een tanktop van “Sylvie Hill – Simply You”

HOW TO?

LIKE en SHARE de facebookpagina’s van Sylvie HillDesigner EN JoLynn Byl, Stylist and Personal Shopper

(zondag 23 september maken we de uitslag bekend. De winnaar worden bekendgemaakt op deze pagina en ontvangt een mail via Facebook).

sylvie6

sylvie7

geef een reactie