Stijltip voor heren: het perfecte basic T-shirt

Je hebt T-shirts én T-shirts. Enerzijds dragen heren vaak T-shirts voor een casual en hippe look, al dan niet met prints, kleur en/of opschriften. Anderzijds heb je dan de heren die vooral T-shirts dragen als basic ondergoed en om te dragen onder een overhemd. Op die manier blijft het overhemd iets langer fris en hetzelfde geldt voor de eventuele blazer die erover gaat.  Deze blog is voornamelijk bedoeld voor de tweede doelgroep.

 

diepe_v-hals_v-neck_t-shirt_overhemd

Het vinden van een goed basic T-shirt is echter niet altijd zo eenvoudig, want volgende problemen klinken u wellicht bekend:
– Na een paar keer wassen is het T-shirt gekrompen
– Na een tijdje begint het T-shirt te slobberen
– Het T-shirt is niet lang genoeg om in de broek te stoppen
– Een goede basic T-shirt van een bepaald merk is soms belachelijk prijzig
– …

 
Ok, u leest nog steeds? Dan bent u wellicht razend benieuwd wat ik ga adviseren. Wel, ShirtsofCotton biedt de oplossing voor kwalitatieve, betaalbare, en online te bestellen T-shirts. Ze zijn verkrijgbaar in het wit, zwart en (donker)grijs.

 

Ik nam zelf de proef op de som en bestelde een basic lichtgrijze T-shirt voor mijn vriend. Hij heeft dit natuurlijk met alle plezier uitgetest. Zijn ondervinding: zelfs na een dag hard werken bleek het T-shirt schitterend te blijven zitten en alhoewel grijskleur heel gevaarlijk kan zijn voor zichtbare zweetplekken, helemaal geen last van gehad! Als goede huisvrouw heb ik het T-shirt al enkele keren gewassen en zoals beloofd door ShirtsofCotton, het krimpt niet! (nieuwe kleding was ik altijd eerst koud, dan pas op temperatuur).

basic_round_t-shirt_shirt_voor_onder_overhemd

Ook de halsuitsnijding is belangrijk bij een basic T-shirt. Sommige mannen verkiezen een ronde halslijn, anderen dan weer een (extra) diepe V-hals. Bij ShirtsofCotton vind je alle mogelijkheden, van maat XS tot 4XL.

 

1 reactie op Stijltip voor heren: het perfecte basic T-shirt

geef een reactie