“Sexy comes in all shapes”!

“Sexy comes in all shapes”!

… en ik kan het bevestigen! Tijdens mijn styling- en imagoconsultaties leer ik wekelijks vrouwen kennen die allemaal een verschillend lichaamstype hebben, met andere afmetingen en naar eigen zeggen elk hun gebreken of overtollige kenmerken.

Ook op vlak van borsten wordt er vaak moedeloos in de spiegel gekeken: te klein, te groot, hangend, ongelijk, enzovoort. 

HM

Stijladvies geven betekent dan wel objectief zijn, maar vaak merk ik op dat de complexen overbodig zijn. Het “borstenprobleem” is meestal heel eenvoudig op te lossen met het aanpassen van de BH.  Verschillende lingeriemerken hebben het onderzocht, 80% van de vrouwen zou de verkeerde BH-maat dragen! Borstcomplexen zijn dus vaak te verzachten, simpelweg door goed advies.  Eén keer per jaar je BH-maat laten onderzoeken is zeker geen luxe, want een vrouwenlichaam verandert nu éénmaal, en dit door verschillende factoren, die jullie vast wel kunnen raden.

Bekijk hier de campagne op YouTube!

Zoals je ziet in het filmpje hierboven, stal ik zonder schaamte de titel van deze blogpost van Hunkemöller, want het is de titel van hun recentste campagne: collecties gebaseerd op 4 verschillende borstvormen.

Om te beginnen, kun je jouw ideale BH uitkiezen na een professioneel advies in 1 van de vele Hunkemöller winkels, waar 3 onderdelen worden onderzocht.  De volheid van de borsten, de ruimte tussen de borsten en als laatste het bepalen van de traditionele cupmaat en omvang.  Aan de hand van deze informatie wordt je perfecte BH-shape meegegeven, en wel in 1 van onderstaande sexy benamingen:

1) Fabulous full cup

2) Delicious Demi
3) Perfect Plunge
4) Beautiful balcony

De keuze van je BH kan dus een stuk makkelijker worden, in de winkel of vanuit uw luie zetel via de webshop.

Tot slot, er bestaan nog stylingtips, die op zich niet met lingerie te maken hebben, om kleine, grote, ongelijke, aan zwaartekracht onderworpen en alle andere mogelijke complexen over borsten te camoufleren.  Goed stylingadvies is het begin van een zelfzekerder voorkomen, kijk hier voor meer informatie.

geef een reactie