SAVE THE DATE: 10/11 Augustus 2013 – IKKS women, 4 IT-BAGS te winnen!

trone (2)Om mijn job als Stylist & Personal Shopper naar behoren te kunnen uitoefenen, is het noodzakelijk om steeds up-to-date te blijven en bijgevolg vaak op de baan te gaan (richting Brussel, Antwerpen,…) voor verkenning in de mode- en beautybusiness. 

Gelukkig worden mijn aantal afgelegde kilometers tijdens de zomermaanden wat ingeperkt, want meer en meer organisaties opteren om hun marketingmomenten dan verder te zetten aan de Belgische kust. Ook in Knokke, mijn geboortestad, is er deze zomer heel wat te beleven:

Zo organiseert IKKS WOMEN Knokke tijdens het weekend van 10 en 11 augustus  een fotowedstrijd voor de Queens en de little Princesses.   Zij worden dan uitgenodigd om plaats te nemen op de keizerlijke troon en te poseren met de IT-bag van IKKS, een tas gekend onder de toepasselijke naam ‘WHO’S THE QUEEN’, en die al meerdere fashionistas kon verleiden.

 

De foto’s worden onmiddellijk uitgeprint en meegegeven aan de deelnemers. Deze worden ook digitaal verzonden. Maar er is meer: met deze foto kun je er kans maken om een van de 4 IT-bags te winnen. Bovendien krijgt elke deelnemer een Koninklijke korting van 15% op de nieuwe wintercollectie.

 

Deze Queen zal er vast en zeker binnenspringen!  Jullie ook?  Dan is dit het adres:

Boetiek IKKS, Lippenslaan 343, Knokke.tendance_bloc_2_534

1 reactie op SAVE THE DATE: 10/11 Augustus 2013 – IKKS women, 4 IT-BAGS te winnen!

geef een reactie