Replay x Siësta Beach Knokke

Hi style-addicts,

Wie mijn achtergrond een beetje kent zal waarschijnlijk al weten dat ik afkomstig ben van Knokke, en uiteraard is Knokke, naast Brugge, ook één van mijn voornaamste werkgebieden voor het stylen en shoppen.

Toegegeven, ik ben wel wat chauvinistisch als het om mijn geboorteplaats gaat, en zeker als het nog eens gekoppeld wordt met fashion.  Het aantal fashionevents in Knokke is de laatste jaren trouwens ook fel gestegen. Niet te verwonderen, want ‘mijn’ badstad loopt goed vol tijdens de zomermaanden, als je fashion dan nog eens combineert met strand, dan zit je met een ideale formule.

01_Replay

Vorige zondag was ik nog aanwezig op Monroe Beach voor een VIP event, zie blog: http://www.jo-lynn.be/mixing-work-n-pleasure-vip-event-knokke-monroe-beach-2306/ maar binnenkort ga ik ook nog eens naar Siësta Knokke, nog zo’n leuke place-to-be.  Siësta Beach heeft strandbar met terraslounge waar je kan genieten van een goeie sfeer, drankjes en hapjes.  Dit seizoen zul je trouwens al snel opmerken dat Siësta de handen in elkaar heeft geslagen met Replay, één van de leiders in de denimwereld en toevallig ook in de top van mijn favoriete labels.

02_Replay

Heb je binnenkort ook vakantie?  Zak dan zeker eens af naar Knokke, boek eventueel een shoppingsessie met uw favoriete Personal Shopper 😉 en sluit dit af met een bezoekje aan Siësta Knokke.  Ik houd jullie in ieder geval op de hoogte van alle evenementen die er opkomen, nu enkel nog wat zon!

03_Replay

Siësta | Zeedijk 654 – 8300 Knokke-Heist | T 32(0)50 620 628 | E info@siestabeach.be | www.siestabeach.be | www.replay.it

 

X Jo-Lynn

1 reactie op Replay x Siësta Beach Knokke

geef een reactie