Pandora Essence Collection

Een aantal weken geleden had ik nog maar eens het geluk om samen met enkele andere bloggers uitgenodigd te worden op een exclusief event.  Ditmaal kwam de uitnodiging van Pandora, die voor de gelegenheid een prachtig pand te Antwerpen had ingehuurd, en dit voor een originele workshop en voorstelling van de nieuwe Pandora Essence collection.

Door het drukke verkeer kwam ik dan wel wat later dan voorzien aan op het bloggersevent, maar desondanks werd ik zeer hartelijk ontvangen door het Pandora-team.   Met een glaasje bubbels in de hand en voorzien van superlekker hapjes mocht ik eerst plaatsnemen voor een make-up sessie, superrelaxing na een nogal stresserende rit in de auto 😉

IMG_0570

IMG_0523

Het is zeer onwaarschijnlijk, maar voor wie Pandora nog niet kent: dit betaalbare juwelenmerk biedt een mooie variatie aan juwelen: armbanden, charms, ringen, oorbellen, kettingen, hangers, horloges,…  Voor mij was dit merk dan ook gekend door de armbanden en de charms (aka bedels), die geschonken of zelf gekocht worden om een belangrijke levensgebeurtenis te symboliseren.

De Pandora Essence Collection is een nieuw concept en gaat (zoals de naam doet vermoeden), terug naar de essentie van het leven, naar de emotionele expressie van innerlijke waarden.  De nieuwe charms hebben dus elk een betekenis, een waarde, en zo kan elke vrouw haar belangrijkste waarden verzamelen en dragen door middel van een mooie armband in sterling silver.  Nog nieuw is dat de charms nu afgewerkt worden met een siliconen grip, waardoor ze mooi op hun plaats blijven hangen en dus niet meer heen en weer schuiven zoals voorheen, toch wel iets praktischer!

IMG_0592

IMG_0579

Voorzien van een mooie laagje verse make-up werd ik vervolgens bij de collega-bloggers uitgenodigd om een collage te maken. Er lag een hele stapel magazines op tafel waar we naar hartenlust foto’s en kernwoorden mochten uitknippen met een persoonlijke betekenis.  Aan de hand van die collage’s onderzocht het Pandora-team dan welke waarden het best bij onze collage’s (en dus bij onze persoonlijkheden) pasten.

Mijn hoofdwaarde was ‘confidence’.  Een woord die inderdaad perfect omschrijft wat ik belangrijk vindt, zowel voor mezelf als voor mijn job, waar ik ook andere vrouwen ook tracht meer te doen geloven in zichzelf.

IMG_0583

IMG_0694

 

Het mag nog eens gezegd worden, dit bloggersevent van Pandora was één van de leukste happenings die ik tot nu toe heb meegemaakt, ook de aanwezige collega-bloggers waren fantastische mensen en het was zeer gezellig en leerzaam.

Als kers op de taart kreeg ik een paar dagen later nog een pakketje in de bus: een Pandora armband samen met mijn persoonlijke ‘confidence’ charm, die ik sindsdien onafgebroken bij me draag.

Thanks Pandora!

IMG_0638

Outfit Jo-Lynn:  Jumpsuit: Billion Dollar Babes // Oorbellen: Laurence Delvallez // Laarzen: Pedro Miralles

Foto’s: Kimsje

2 reacties op Pandora Essence Collection

  1. I really like this new Essence Collection. It not only help connect you to others but it also tells more about who you really are and that what makes it perfect to wear.

geef een reactie