Opening I AM Lifestore, Sint-Denijs-Westrem

Op woensdag 28 november werd ik uitgenodigd bij de opening van I AM lifestore in Sint-Denijs-Westrem. Deze conceptstore van maar liefst 500 vierkante meter heeft echt indruk op me gemaakt. Mede door de leuke aankleding van de store, maar vooral door wat je er allemaal kan vinden. I AM heeft als doel de klanten te inspireren om meer “love, fun and creativity” toe te voegen aan het leven. Mijn inziens is dit aardig goed gelukt. Ondanks de grote oppervlakte van de store heeft Sven Bullaert, de geestelijke vader van I AM, voor een leuke sfeer en gezelligheid gezorgd, ik voelde me er direct op het gemak.

De filosofie van I AM lifestore werd me direct duidelijk en inderdaad krijg je hier een totaal andere winkelbeleving, zo staan er bijvoorbeeld ook grote tafels met banken die bedoeld zijn om interessante sprekers aan het woord te laten over allerlei thema’s zoals mindfulness of gezonde voeding. Ik nam zelf ook deel aan een sessietje mindfulness om even helemaal Zen te worden (want ik had ook mijn zoontje mee die nogal energiek was en kon dit wel Zen gebruiken 😉 Zeker de moeite waard en wederom passend in de thema’s binnen de filosofie van I AM.

Wat kun je allemaal kopen? Het aanbod is eindeloos en origineel, lederwaren en kledij van I AM voor het hele gezin, meubels, home accessoires, geschenkideeën en boeken. ik heb hier alvast wat leuke items gezien voor onder de kerstboom… I’ll be back I AM!

X Jo-Lynn
I Am Lifestore, Kortrijksesteenweg , Sint-Denijswestrem – www.iam-lifestore.com

geef een reactie