Ontwerp je eigen handtas!

its-time-to-be-creative2

Je eigen handtas ontwerpen! Klinkt het niet superleuk?! 

Goed nieuws, want het kan sneller dan je denkt, en simpelweg via Vanuh.be

Vanuh betekent letterlijk ‘Van U’.  Dit gloednieuwe Belgische concept biedt de  mogelijkheid om je eigen stijl, persoonlijkheid en noden, via een eenvoudig te gebruiken website, om te zetten in een unieke handgemaakte handtas.

Met enkele muisklikken bepaal je  de grootte, de stijl, de kleur en vervolgens de afwerking ‘vanuh’ design 🙂  Je ziet onmiddellijk het ontwerp op je beeldscherm verschijnen en dan is het enkel nog een kwestie van goedkeuren of nog wat te ‘pimpen’ als je dat nodig vindt.

Vanuh

Vanuh2

Vanuh3

Een cursus leerlooien volgen is niet nodig. Eens het ontwerp is doorgestuurd en na ontvangst van de betaling (en de prijzen vallen echt goed mee), geeft Vanuh opdracht aan een zeer bekwaam atelier in Portugal en kan die tas ‘vanuh’ geproduceerd worden. 3 tot 4 weken later krijg de tas thuis toegestuurd en kan je gaan paraderen!

Ik ben zelf nog bezig met het bepalen van mijn persoonlijk ontwerp, maar na het zien (en keuren) van een paar afgewerkte modellen eerder deze week, kan ik alvast bevestigen dat je kan rekenen op een handtas van goede kwaliteit.

Probeer het uit, be a designer for one day, en ontwerp een tas die exclusiever is dan een Birkin!

www.vanuh.be

1 reactie op Ontwerp je eigen handtas!

geef een reactie