Music meets Fashion: Ben Howard & O’Neill

7850.480Of het te wijten is aan het feit dat ik opgegroeid ben aan de kust dat weet ik niet, maar ik heb nu eenmaal een zwak voor surfers.  De mix van de ruige, nonchalante, sportieve en meestal gekleurde  stijl vind ik erg mooi en aantrekkelijk. (En nu maar hopen dat deze blogpost niet wordt gelezen door mijn vriend 😉 )

Het nieuws over de samenwerking tussen surfer & singer-songwriter Ben Howard en O’Neill wou ik dus niet verzwijgen.  Want ook van Ben Howard, die ik nota bene door mijn vader (een ex-surfer) leerde kennen, ben ik fan! Zijn grote debuut was in 2011, en hij won sindsdien al veel muziekprijzen.  The Fear is één van zijn grootste hits tot nu toe, luister hier even terug.

Tijdens de samenwerking zal Ben het designerteam van O’Neill bijstaan en werken aan een ‘limited collection’ voor lente en zomer van 2014.

Het is dus nog even wachten, maar misschien kun je je ongeduld even temperen en kijken naar de huidig beschikbare collecties van O’Neill op de website. Of meer over Ben Howard bekijken en beluisteren op benhowardmusic.co.uk

 

geef een reactie