Mode- kleur- en stijlvragen aan Jo-Lynn

Ik krijg dagelijks wel enkel mode- kleur- en stijlvragen per mail, Twitter, Facebook en Instagram. Uiteraard is dat geen probleem en alle vragen zijn welkom, maar vaak kan ik antwoorden met een link, want ik heb al veel blogs geschreven waar meestal wel het antwoord op te vinden is.

Heb je een prangende beauty- of stijlvraag, dan kunt u misschien eerst eens op zoek gaan met behulp van de zoekfunctie op mijn website, het meest voor de hand liggende is de zoekfunctie gebruiken rechts in de zijbalk van www.jo-lynn.be als je op zoek bent naar een blogpost over een specifiek onderwerp of over een specifiek product. Je kan daar gewoon intypen wat je zoekt.

zoek
Je kan ook navigeren door de Tags te gebruiken op de homepage van mijn website. Klik erop en laat je verrassen.

tags

X Jo-Lynn

geef een reactie