Mijn Victoria’s secret avontuur

Terminal-A-Victoria-'s-Secret-(2)Toen ik een paar weken geleden via mijn facebookpagina vertelde dat ik was uitgenodigd voor de opening van de Victoria’s Secret shops in Brussels Airport, reageerden jullie heel enthousiast.  Op 21 januari ging ik erheen, en het werd een aangenaam avontuurtje! Dit is mijn verslag…

Als fashionreporter en/of blogger krijgt je wel vaker uitnodigingen om naar openingen en events te gaan. Altijd leuk natuurlijk, maar ditmaal verliep het toch iets minder snel als anders. De Victoria’s Secret shops bevinden zich namelijk in de terminals, de plaatsen in het vliegveld waar je normaal gezien alleen komt als reiziger, of personeelslid van Brussels Airport of van de Belgian Sky Shops.

Vooraf werd ik dus onderworpen aan het nodige papierwerk, dit was nodig voor aanvraag van een toegangsbadge.  Plaats van aanmelding: security building.  Daar kreeg ik mijn badge, en werd ik door een vriendelijke manager van de Belgian Sky Shops, met een tussenstopje aan de metaaldetector, naar de transitzone begeleid.  Een hele wandeling, maar ik voelde mij toch wel heel erg VIP hoor 😉

Brussels Airport heeft redelijk wat shops, maar die van Victoria’s Secret had ik zeer snel in het visier.  Prachtige zwarte gevels met mooie foto’s van enkele ‘angels’.

VS

De winkels bieden vooral beauty & accessoires van het luxe-merk.  Ik werd rondgeleid in de omvangrijke wereld van de Victoria’s Secret parfums, mists, toilettasjes, handtasjes, smartphonehoesjes, make-up, onderbroekjes (geen bh’s) en zonnebrillen.  Aan dat laatste ben ik dan uiteindelijk geplooid en heb ik mijn portefeuille bovengehaald.

vs2

Kortom, ik ben verkocht! Ik zal waarschijnlijk iedereen die op reis vertrekt aansporen om een “boodschapje” uit Brussels Airport mee te brengen.  Misschien moet ik wel overwegen om zelf een reisje te boeken… naar de dichtstbijzijnde Victoria’s Secret shop buiten België, I love it!

VS1

sjaal:  C Vangelatos
trui: H&M
skinny jeans: Supertrash
vest: Soulsisters
oorbellen: Laurence Delvallez
schoenen: Sacha

 

 

 

1 reactie op Mijn Victoria’s secret avontuur

geef een reactie