Mijn fashion top 3 voor rasechte rock chics!

Mijn favoriete stijl, voor mij persoonlijk dan, is toch wel de ‘gesofisticeerde rock chic’ look.  Die look werd sinds 2012 een echte hype, en verschillende labels en ketens brengen nu nog steeds wat stoerdere collecties met skulls, leder en studs…

Toch moet ik eerlijk toegeven dat ik het aanbod aan ‘rock-look-kleding’ toch wel al een beetje oververzadigd vindt.  Ik gruwel helemaal bij het zien van overdreven kitcherige skulls, slecht gezette studs en lelijk fake leder!

Maar oef! Er zijn enkele merken die het rock ’n roll gehalte al veel langer in hun collecties verwerken (en die zijn er dan ook het beste in)! Wat mij betreft mogen de labels uit mijn persoonlijke top 3 hieronder, nog heel lang blijven rocken!   YEAH! : )

 

1) Diesel Black Gold

Diesel Black Gold

Diesel Black Gold AW13/14 (de lederen perfecto staat trouwens hoog op mijn wishlist!)

 

2) Philipp Plein

982-frc-18_philipp-plein_102-04-06a-20131216513601Philipp Plein is de trouwens de eerste fashion designer aller tijden, die zowel voor zijn catwalkshow als printcampagne, uitsluitend met donkere modellen werkte.

3) (MCQ by) Alexander McQueen

mcq_pre_aw14_09

McQ Women’s Pre-Autumn/Winter 2014

geef een reactie