Mijn eerste ontdekking van het nieuwe jaar: Vive Bags!

Naast schoenen zijn handtassen bij de meeste vrouwen vaak een verslaving. Een handtas weerspiegelt ook vaak de stijl en persoonlijkheid en is dus essentieel voor een perfecte afwerking van een outfit.

Enkele dagen geleden ontdekte ik een nieuw handtassenmerk waar ik echt even over moet boffen. Tijdens een uitstapje naar Antwerpen kwam ik in de winkel van Vive bags. Een plek waar volgens mij echt elke vrouw DE perfecte handtas kan vinden.

Vive Bags is een Belgisch merk, ontworpen met Italiaanse inspiratie. Het familiebedrijf, opgericht in 2009 door de 2 broers Raoul en Misha Vaswani, garandeert enkel handmatig vervaardigde handtassen, portefeuilles en accessoires in echt en kwaliteitsvol leder. Mischa bewees me dit persoonlijk en toonde me verschillende modellen in alle kleuren en maten, stuk voor stuk prachtexemplaren.

De kwaliteit en de schoonheid van de handtassen kan ik zeker beamen, en toen ik met een klein hartje de prijskaartjes begon om te draaien was ik aangenaam verrast, de prijzen gaan van 100 tot 400 euro en dat is echt weinig voor een item die je bijna dagelijks meedraagt. Je kan je handtas trouwens aanvullen met een bijpassende portefeuille, iPhone of iPad hoes.

De Vive Bags pilootshop kun je vinden in Antwerpen, Leopoldstraat 5. Of kijk op www.vivebags.com voor verkooppunten in andere provincies.

My new Vive Bag 🙂

geef een reactie