MAC Technique

Hallo iedereen

 

De trouwste volgers hebben dinsdag waarschijnlijk wel gelezen dat ik mijn make-up kunde ging bijschaven bij MAC.  Tijd om jullie hier wat meer over te vertellen.

Make-up producten en merken in overvloed tegenwoordig. Maar jammer genoeg zijn niet alle vrouwen even kundig met zichzelf te schminken, door het grote aanbod is het ook vaak moeilijk om te weten wat jij juist nodig om je eigen schoonheid nog beter te doen uitkomen. MAC organiseert jaarlijks MAC Technique workshops. Tijdens deze workshops leren MAC Make up artists je bepaalde technieken aan. Afhankelijk van de workshop die je kiest, gaat dit van heel basic technieken (zoals o.a. foundation en concealer aanbrengen) tot bijvoorbeeld smokey eyes. Er gingen ondertussen al enkele workshops door in Gent en Antwerpen, en ook in Brussel kun je deelnemen aan zo’n workshops.

Wil je meedoen aan een van de workshops, schrijf je in voor de nieuwsbrief via de website van MAC of bel naar de desbetreffende MAC counter om je plaatsje te reserveren. Je betaalt hier 50€ voor, maar je mag achteraf voor dit bedrag MAC-producten meenemen. Echt een aanrader om te doen dames!

 

X Jo-Lynn