LYXO Hair Bands: the next generation!

Echt waar! De haarelastieken zijn opnieuw uitgevonden! Ikzelf heb een lang kapsel en slijt jaarlijks tal van elastiekjes, de klassieke exemplaren schieten bij mij echter vaak door, zijn niet altijd even goed voor het haar of rekken na een aantal keer gebruiken al goed uit. Maar met “LYXO Hair bands”, een Deense uitvinding trouwens, is dit verleden tijd! Ik kan het weten want ik heb ze zelf uitgetest en goedgekeurd! Heb je een betere referentie nodig? Dan ben je misschien meer overtuigd als ik u vertel dat de persoonlijke kapper van prinses Mary uit Denemarken, ze ook aan iedereen adviseert.

De LYXO haarelastieken zijn gemaakt van elastisch fiber materiaal. Op het eerste zicht dacht ik dat het om latex ging, maar dat blijkt niet zo te zijn dus er schuilt ook geen gevaar voor mensen met een latex-allergie.

LYXO haarelastieken zijn haarvriendelijk, blijven stevig zitten en gaan lang mee. Ook al bind je zo’n LYXO haarelastiek door een dikke paardenstaart, zoals bij mezelf, de elastiek komt na een tijdje terug in zijn orginele vorm en omtrek, Bye bye aan de klassieke elastieken! Je mag trouwens de LYXO haarelastieken zowel bij natte als bij droge haren gebruiken en ze bestaan in verschillende kleuren. Persoonlijk vind ik de doorzichtige, de bruine en de zwarte zo leuk omdat je ze bijna niet ziet zitten. Voor wie het wél zichtbaar mag zijn, ook roze en groene exemplaren zijn binnenkort verkrijgbaar.

Ik weet haast zeker dat LYXO met deze nieuwe generatie haarelastieken de wereld zal veroveren! Kijk voor meer info op www.lyxoxo.com of neem contact op via benelux@lyxo.dk

EN DAN NU HET LEUKSTE NIEUWS… Ik mag 2 pakketjes “LYXO Hair bands” wegschenken. Elk met een inhoud van zwarte, bruine én doorzichtige exemplaren. Neem deel aan de give-away via de facebookpagina en win ze door te liken en te delen. Succes!

Een pakje van 10 LYXO haarelastieken kost 3,75 euro

geef een reactie