Labellove: SOCK YOU!

Sokken, basics die eigenlijk niet genoeg besproken wordt op blogs.  Iedereen draagt sokken en ze zijn een onmisbaar tijdens de koudere periodes.  Tijdens pasbeurten op mijn personal-shopping-tochten zie ik echter wel vaak dat men deze items soms verwaarloost, mensen die rondlopen met één (of meerdere) gat(en) in de sokken zijn niet ongewoon, maar zorgen vaak voor een klein moment van verlegenheid als ik het opmerk. Het excuus is meestal dat nieuwe sokken gewoon vergeten worden tijdens het shoppen. Een mogelijke oplossing? ‘The Sockscription’ van ‘SOCK YOU’!

SOCK YOU is een Belgisch bedrijf dat originele sokken ontwerpt.  Ik kreeg tijdens de vorige persdagen te Antwerpen een eigen paar SOCK YOU’s (fushia met luipaardprint, helemaal ‘my style’) en ik moet bekennen dat ze in de categorie ‘beste sokken ooit’  passen.

Via The Sockscription kan je je inschrijven om elke 3 maanden de sokken in jouw eigen stijl toegestuurd te krijgen, een prima oplossing voor de vergeters!  Meer weten over dit zotte sokkenlabel?  Klik dan snel op de links in deze tekst.

X Jo-Lynn

sockscription_1_large

 

 

geef een reactie