Labellove: Salvatore Ferragamo

Het is zover, een nieuwe rubriek op mijn blog.  Vanaf vandaag lanceer ik “Labellove”. 

In deze rubriek zal ik bepaalde merken, labels en designers wat extra aandacht geven en ook jullie kunnen reageren met jullie meningen of vragen. 

Vandaag start ik met Salvatore Ferragamo, damescollectie Herfst – Winter 2013 – 2014.  De collectie staat in het teken van eenvoud, constructie en serene sensualiteit. Diverse opkomende trends zoals sterke schouderlijnen, oversized jassen, korte kleedjes, metallic details en nadruk op de taille zijn herkenbaar.  Ook de turtleneck (rolkraag) is een trend die dit najaar zeker meer zal verschijnen dan tijdens andere seizoenen.

Labellove

Het eenvoudig kleurenpallet bestaande uit blauw, grijs, zwart en wit overheerste de catwalk.  Deze collectie straalt het dualisme tussen strengheid en luchtigheid, naar mijn mening een perfecte lijn voor de gesofisticeerde zakenvrouw.

34

geef een reactie