la fille d’O x Timberland

Zoals het hoort bij stylisten: bestaat mijn ‘fashion-wishlist’ vooral uit originele en exclusieve items. 

Een paar schoenen van Timberland x la fille d’O spant momenteel de kroon van mijn wishlist.  Ja, inderdaad, wéér schoenen… what did you expect?  😉

TB Ik zag deze boots tijdens de SS14 persdagen in Antwerpen en ik was er meteen weg van!  Timberland is sowieso al één van mijn favoriete merken als het gaat om comfortabele schoenen, de ontwerpen van la fille d’O hoeven al helemaal geen introductie meer.

Waarom deze samenwerking?  Een gelijktijdige verjaardag!  Timberland bestaat 40 jaar en lfdo 10 jaar!  Een dubbele HAPPY B-DAY! Deze ‘yellow boots‘ werden in het teken van Lfdo’s 10de verjaardag gepimpt met roze corsetterie elementen.

Wil je ze ook?  Kostenplaatje 330 euro, en enkel via de shop van La fille d’O te verkrijgen!

 

 

 

 

3 reacties op la fille d’O x Timberland

geef een reactie