Kirilove for Essentiel

Tiany Kiriloff, mode-icoon en queen of stylists, mag alweer een prachtige verwezenlijking toevoegen aan haar palmares.  Al moet ze die verwezenlijking wel delen, en dit met haar twee schattige dochterjes Yelena en Eloise, die nu al benoemd zijn tot kleine fashionistas!

 

Vanaf 17 april lanceert het fashion-gezinnetje, in samenwerking met Essentiel, namelijk een capsulecollectie voor moeder én dochter.  Een deel van de collectie zal verkrijgbaar zijn in zowel kinder- als damesmaten… en geef toe, als mama vind je het ook vast wel eens leuk om de outfit van je kind(eren) af te stemmen op je eigen look!

IMG_0284

De inspiratie voor de frivole collectie met bloemenprints, schattige volumes en vrolijke kleuren komt uit de eigen kleerkast van Tiany, aangevuld met tekeningen aan de hand van haar “mini-me’s”.  Ook schoenen voor moeder en dochter vullen de collectie perfect aan.

IMG_0386

Vanaf 17 april kun je dus al starten met het online shoppen, vanaf 24 april kun je de collecties terugvinden in alle Essentiel winkels.

geef een reactie