Kiehls Magic Elixir voor hoofdhuid en haar

Kiehls concentreert zich hoofdzakelijk op gezicht- en lichaamsverzorging maar heeft onlangs een nieuw product uitgebracht die ik maar al te graag voor u testte. Hier mijn uitleg en bevindingen.

Het Magic Elixir Hair Restructuring Concentrate is gericht op verzorging van de hoofdhuid. De inhoud van dit flesje, met zijn typische vintage Kiehls look bestaat een lichte vloeistof, opgebouwd uit aloë vera, rozemarijnblad, avocado olie en saffloerzaadolie. Het ruikt zacht maar lekker en gaf bij mij een fris en licht tintelend gevoel. De focus van deze olie ligt bij herstel van de beschermende barrière van de hoofdhuid. Geen slechte timing voor het uitbrengen van dergelijk product, want in de zomermaanden kan je haar en hoofdhuid wel een beetje extra verzorging gebruiken, vooral als je vaak in zon en/of zee zit. Volgens mij hebben ook mensen die regelmatig een hoed of eender welk hoofddeksel dragen hier baat bij.

kiehl's

Het gebruik ervan is zeer simpel, je begint met het aanbrengen van de olie op de hoofdhuid en je masseert met draaiende bewegingen, massages zijn goed voor doorbloeding en dus een goeie stap in het gezond houden van de haarkwaliteit. Het resultaat is een vettig hoofd maar nadat je het ongeveer 10 minuten hebt laten inwerken mag je wassen of uitspoelen.

Ik had dit flesje graag wat goedkoper gezien (21,50 EUR voor 125 ml), maar ik moet eerlijk bekennen dat mijn haar er toch net dat tikkeltje gezonder uitzag, waarschijnlijk heb je bij veelvuldig gebruik wel een beter effect. Volgens mij is Kiehls Magic Elixir een ideaal product als je jezelf eens letterlijk van ‘kop tot teen’ wilt verwennen en zeker een aanrader voor mensen die vaak last hebben van schilfers.

Meer info: www.kiehls.be of bezoek de shops in Brussel, Antwerpen of Gent.

geef een reactie