Biografie

jolynnDSC_0989051114.jpg

info

Naam: Jo-Lynn Byl
geboortedatum: 28-09-1983
geboorteplaats: Knokke
horoscoop: weegschaal

lievelingskleur: groen
favoriete persoon: mijn zoontje Zino!
favoriete kledingstuk: lange jurk
favoriete eten: carpaccio
favoriete ontspanning: shoppen, zonnen, reizen...

Wie is Jo-Lynn

Styliste en personal shopper Jo-Lynn Byl, geboren te Knokke in 1983, volgt fashion en trends op de voet, ze weet ze te vertalen naar stijl- en shoppingadvies voor ieders portemonnee. Jo-Lynn helpt mannen én vrouwen van elke leeftijd en alle maten.

Jo-Lynn ontwikkelde haar passie voor mode reeds op jonge leeftijd. Haar moeder werkte zelf in de modesector en inspireerde Jo-Lynn om zich te onderscheiden met verschillende kledingstijlen. De passie voor mode werd nog groter toen Jo-Lynn als tiener regelmatig de kans kreeg om als model en mannequin te werken. Alhoewel ze later afstudeerde en aan de slag ging in de administratieve sector, bleef het haar droom om een job uit te oefenen die te maken had met mode en stijl.

jolynnJo-Lynn22.jpg

Het idee om (personal) styliste te worden, ontstond uiteindelijk uit opmerkingen die Jo-Lynn vaak te horen kreeg: “Jij staat met alles, want jij bent groot én slank”. Jo-Lynn’s mening hierover is simpel, iedereen heeft onzekerheden en lichamelijke plus- en minpunten, de kunst is om die dan net iets meer in de kijker te zetten of te verdoezelen met de juiste kleding. Ze bouwde verder op dit idee en naast haar natuurlijke voeling voor mode en stijl, volgde ze bijkomende opleidingen als imagoconsulente, styliste en personal shopper.