Jo-Lynn meets Justeve

Wie mijn blog en/of social media kanalen al een tijdje meevolgt, had het wellicht al opgevangen, mijn eerste grote blogger-brand samenwerking is een feit!  Jo-Lynn meets Justeve…

DSC_8232

Justeve is een Belgisch kledingslabel, ontworpen voor de originele en de moderne vrouw.  Ik ontdekte het merk voor het eerst bij boetiek Lilola, en was er meteen weg van! De elegante lijnen en unieke combinaties van zachte materialen zoals leder, suede, zijde, cashmere, katoen en chiffon zijn helemaal mijn ding.

DSC_8436

DSC_8297

Ontwerpster Marie Finné is werkelijk een krak in het produceren van kledingstukken met een harmonieus kleurenpalet of speciale details. Aangevuld met een lederen tas en een elegante sjaal ben je in Justeve meteen helemaal AF!

DSC_8334

DSC_7931

De samenwerking kwam tot stand nadat Justeve vorig jaar via haar social media een oproep deed naar bloggers om deel te nemen aan een casting en zo model voor het label te worden.  Voormalig gezicht van Justeve was trouwens de prachtige Lima Ché.  Als grote fan van dit merk reed ik richting Brussel voor de casting en tot mijn groot geluk werd ik, samen met Jill Lindsay, uitgekozen om de nieuwe lente-en zomercollecties van 2015 van Justeve te showen.

DSC_8062

Ik ben benieuwd naar jullie mening over de outfits met ondergetekende als trots model.  Verkooppunten van justeve vind je hier.

DSC_8384

DSC_8313

1 reactie op Jo-Lynn meets Justeve

geef een reactie