Jewels for jeanslovers: The Denim Collection by Ti Sento

Tijdens het selecteren van blogs over kleding-, schoenen-, accessoire-, of juwelenmerken pas ik verschillende criteria toe. Het nieuws over de nieuwste collectie van Ti Sento Milano beantwoordde alvast aan de drie belangrijkste punten: Vind ik het zelf leuk?  Is het origineel?  Zullen mijn volgers het leuk vinden?

Denim Earrings

3 x ja was het antwoord op de hierboven gestelde vragen over een blog over ‘The Denim Collection’  van Ti Sento Milano, want zelf ben ik een een grote ‘lover’, en ook tijdens mijn personal styling sessies ondervond ik al vaak dat Denim inderdaad één van de meest geliefkoosde stofsoorten is.

De ‘Denim Collection’ is dan ook een vooruitstrevende juwelencollectie,  waarbij echte denimstof met kristallen verwerkt wordt. Je kunt kiezen uit 21 verschillende items, waaronder ringen, kettingen en oorringen.Tisento_Denim_ring2 copy

De Denim Collection is vanaf midden november 2013 verkrijgbaar bij de Ti Sento verdelers.  Kijk alvast op de website voor jouw dichtstbijzijnde winkel.

Tisento_Denim_halsketting copy

geef een reactie