ik ga op reis en ik neem mee:

Toen mijn vriend overlaatst zijn rugzak uit de auto wou halen na een tripje in Reims, sukkelde zijn parfum die hij nog maar kort geleden van me cadeau had gekregen (Wood van Dsquared) op de grond. Het flesje was gebroken en we konden maar een heel klein deeltje van het parfum redden.

Nu weet ik echter wel beter en koop ik er de volgende keer gewoon een travelspray flesje bij, zo heeft ICI Paris XL nu ook een klein en discreet formaat van acht centimeter dat perfect in de hand ligt en makkelijk en zonder verspilling kan bijgevuld worden.

Momenteel heeft ICI Paris XL ook een limited edition van zo’n travelspray. Afgewerkt met een diamanten ringetje voor een totaal gewicht van 0,22 karaat. De eco-chic zakverstuiver is voor 98% uit recycleerbaar materiaal gemaakt, daarenboven kan je de prachtige ring achteraf ook aan je vinger laten fonkelen!

Verkrijgbaar vanaf december 2012 exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL. Dit lijkt me een handig kerstcadeautje!

geef een reactie