Ik ga op reis en ik neem mee…

cropped-bodrum

Joepie! Het is bijna zover, binnenkort ga ik eindelijk nog eens genieten van een welverdiende vliegvakantie. Bestemming? Turkije! Een land met veel culturele, sportieve mogelijkheden, een hoge mooi-weer garantie, leuke activiteiten voor kids (want mijn zoontje gaat voor de 1ste keer mee) en last but not least, nog betaalbaar ook.

 

Noem het ijdelheid of beroepsmisvorming, uiteraard moet ik ook op vakantie zorgen dat ik als styliste & personal shopper leuke outfits, accessoires en schoenen meeneem. De bedoeling is om deze vakantie-outfits dan ook met jullie te kunnen delen, maar ik heb eerst jullle hulp nodig….

 

Leuke en originele sneakers, de grote trend van het afgelopen jaar, kunnen namelijk niet ontbreken in mijn koffer! Zowel voor mezelf als voor mijn boyfriend! Want ook al boekten we een leuk hotel met all-in arrangement in Bodrum, het is niet de bedoeling om alleen plat te liggen aan het zwembad. Een goeie wandeling of sportieve activiteit staat zeker ook op het programma, en sneakers zijn dan onmisbaar!

 

Het probleem!

Er is momenteel een gigantisch aanbod aan sneakers, maar ik heb geen idee welke ik moet kiezen… Zo twijfel ik bijvoorbeeld al lang om een paar Stan Smith sneakers te kopen, maar ondertussen zie ik ze steeds vaker en het mag dus best wel wat origineler zijn… Mijn vriend heeft dan weer een minder courante schoenmaat (47), en de keuze is hier dan weer wat beperkter.

 

Mogelijke oplossing?

Ik heb even wat topper sneakers opgezocht die in de reiskoffers zouden passen, zowel voor mezelf als voor ‘the boyfriend’, kiezen jullie mee welke het zullen worden? Ik ben benieuwd naar jullie mening! Typ jullie keuzenummers voor haar & hem in het replyvak onder deze blog.

 

 

For HER:

 

1) Adidas Flux Decon

2) Nike Roshe Run Flyknit

 

 

 

FOR HIM

 

1) Vans Ludlow

 

2) Nike Zoom Stefan Janoski

nike zoom

 

1 reactie op Ik ga op reis en ik neem mee…

geef een reactie