If I say ‘Shoes, Shoes, thousands of shoes!’ you say… ZALANDO

Vraag eens aan een willekeurige persoon om een populaire  webshop op te noemen, dan zal men volgens mij in de meeste gevallen toch wel heel vaak Zalando opnoemen.  Niet te verwonderen, want Zalando is Europa’s grootse online retailer op het gebied van online schoenen en fashion.  De ‘ietwat’ irritante en steeds herhaalde tv-spot van Zalando staat voor eeuwig in mijn geheugen gegrift maar het aanbod en de service krijgt van mij een dikke duim.

Zalando collection_AW13-14_Look 3_close up (2)

Eén van Zalando’s grootste troeven is de gratis verzending en het retourrecht van 30 dagen.  Zalando begon trouwens in 2009, in Duitsland, en levert ondertussen ook al in Oostenrijk, Nederland, Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië, Zwitserland, België, Zweden, Spanje, Denemarken en Polen.

Zalando_collection_AW13-14_Look 7_Black and gold baroque dress (2)

Zalando lanceerde in 2012 ook haar eigen kledinglijn en zet dit sindsdien halfjaarlijks verder. Hoofddesigner Clarissa Labin en haar creatieve team richten zich voor komende herfst- en wintercollectie gericht op 2 thema’s, ‘Oriental Rmix’ en ‘Grunge de Luxe’.  Spreken de foto’s jullie aan, hou dan www.zalando.be in de gaten 😉

Zalando collection_AW13-14_Look 14_front (2)

3 reacties op If I say ‘Shoes, Shoes, thousands of shoes!’ you say… ZALANDO

  1. OMG die jas is zoooo mooi! Dankzij Zalando heb ik de drempel om online te shoppen, overwonnen. Ik was altijd bang dat ik veel geld ging uitgeven aan kledij die niet zou passen, maar dankzij hun gratis terugstuurbeleid doe ik niets anders meer. Geen drukke paskotjes, gewoon op je gemak voor de spiegel passen. Tip: elke maand verschijnen nieuwe kortingscodes op sites als deze en daarmee krijg je 10% op je volledige bestelling! #verslavend!

geef een reactie