How to wear: poederkleuren

In de huidige herfst en wintercollecties vindt men verscheidene kleurentinten terug. Tegenover het tijdloze zwart en andere donkerdere kleuren komt men ook nog altijd verschillende poedertinten tegen, zoals bijvoorbeeld poederroze.

lilola1

Des Petits Hauts @ Lilola

 

Poedertinten passen zeer goed bij zomertypes, zij hebben meestal een lichte uitstraling, waardoor donkere kleuren bij hun gezicht vaak iets te zwaar ogen.   Zomertypes kunnen gerust van kop tot teen in poedertinten het najaar in.

 

Vaak denkt men echter dat pastel- en poedertinten bleker maken. En ja ok, het is inderdaad wel belangrijk om te kijken naar de kleurnuances in de huid, het haar en de ogen, maar er zijn diverse stylingtrucs om dit toch voor haast iedereen draagbaar te maken, én blijf natuurlijk denken aan de hulp van prints en accessoires!

 

carolijn

Carolijn

 

Ook de andere seizoenstypes kunnen best wel eens met poedertinten experimenteren. Een look met poedertinten die men combineert met donkerdere tinten of jeans oogt in veel gevallen wat pittiger!

 Julie1b

MbymNümph, Humanoid @ boetiek Ruth

 

Wil jij wel eens weten welke kleuren het beste bij jou passen?  Dan is een kleur- en stijlanalyse misschien wel iets voor jou.

 

 

 

 

geef een reactie