Hotspot: Villa Maria

Hoog tijd om jullie nog eens een hotspot voor te stellen!

Villa Maria is sinds 1999 een gevestigde waarde in het modelandschap van Brugge. Het woord ‘Villa’ is trouwens niet te hoog gegrepen, want deze gigantische modetempel heeft met een oppervlakte van 2500 m² alles in huis voor liefhebbers van all-in-one shopping!  Zowel mannen als vrouwen, van hippe tieners tot volwassen leeftijden, vinden er kleding, schoenen, accessoires, juwelen, en nog zoveel meer.

VM1

Het aanbod aan nationale en internationaal bekende labels is enorm, maar één van de leuke troeven in deze shop, is de onderverdeling van de labels in overzichtelijke ‘corners’.  Ben je bijvoorbeeld een classy lady die houdt van Natan? Dan zul je niet lang moeten zoeken om de prachtige collecties terug te vinden, en wordt je er professioneel geadviseerd door de aanwezige consultant(s).

VM2

Shoppingtime!

Momenteel houdt Villa Maria trouwens haar Fashion Days: trouwe klanten kregen reeds een kortingsbon toegestuurd, maar ook nieuwe klanten worden van 13 tot en met 16 maart in de watten gelegd.  Niets leuker dan met een lekker glaasje bubbels in de hand, de nieuwe lente- en zomercollecties te ontdekken.  Bij aankoop krijg je trouwens ook nog een hele leuke shoppingbag mee! Zondag 16 maart is Villa Maria trouwens open van 10u30 tot 18u.

IMG_3834

Villa Maria
Gistelse steenweg 18-28, 8200 Brugge
Volg Villa Maria ook op facebook en Instagram!

1 reactie op Hotspot: Villa Maria

geef een reactie