Hotspot: Carolijn (Brugge)

Je vindt ze niet meer vaak terug in Brugge, zeker niet in het centrum van Brugge: de kleinere boetiekjes waar gezelligheid en persoonlijke bediening naar de klant toe centraal staat. Maar nog niet zo lang geleden opende ‘Carolijn’ haar deuren, en dit gezellig shoppingadresje beantwoordt zeker aan de bovengenoemde kenmerken.

De verkrijgbare collecties bij Carolijn zijn kleurrijk en modieus met een twist, en springen zeker uit in vergelijking met de massaproducties die je in de meeste ketenwinkels van Brugge tegenkomt. Carolien, de zaakvoerster, denkt goed na bij de verkrijgbare lijnen (vandaar CaroLIJN) en ze zijn vooral geschikt voor vrouwen vanaf 25+ met merken zoals Aventures des toiles, Lunatique, Great Plains,Wax, Soaked in luxury, Van Hassels,Klaes & Myra’s.

Carolijn denkt ook aan de hardwerkende vrouw en/of moeder die helaas de tijd niet meer vinden om eens gezellig de stad in de duiken met vriendinnen en eens te shoppen. Bij Carolijn kun je namelijk ieder vrijdag tot 21u aan avondshopping doen in een gezellig kader. Of boek een homeparty bij Carolijn en geniet van bubbles en babbels, unieke, exclusieve kledij. Bovendien geniet de initiafneemster van een mooie korting en leuke geschenken.

Carolijn is alvast benoemd tot 1 van mijn persoonlijke hotspots en je vindt dit winkeltje in de Niklaas Desparsstraat 3, vlakbij de Biekorf.

Ik heb de eer om één van jullie gelukkig te maken met een superleuke riem van bij Carolijn. Wat je hiervoor moet doen:

1) Like de pagina van Carolijn

2) Like de pagina van Jo-Lynn Byl, Stylist & Personal Shopper

3) Share deze post.

4) Op vrijdag16 november maken we de winnaar bekend!

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail

Succes en see you at Carolijn!

geef een reactie