HOTSPOT Antwerpen: Pretty Woman

Ok, er zijn tal van ketens waar je lingerie, nacht-, bad- en loungemode kunt kopen.  Maar  zoals ik al vaker aangehaald heb kun je deze items best kopen terwijl je je goed laat adviseren.  Comfort primeert en wanneer alles goed op de juiste plaats zit, voelt elke vrouw zich zekerder.   Ik ben absoluut voor persoonlijk pas- en maatadvies van top tot teen, en daarom bespreek ik met jullie de volgende HOTSPOT: “Pretty Woman”.

Deze charmante zaak is gelokaliseerd te Antwerpen en biedt collecties aan die toegankelijk zijn voor elke vrouw die houdt van mode en kwaliteit, dit weerspiegelt zich niet alleen de verscheidenheid van de aangeboden merken, maar ook in de daarbij horende prijzen  waar rekening gehouden wordt met ieders persoonlijk budget.

Zorgvuldig geselecteerde merken zoals Marie Jo – L’aventure – Prima Donna – Twist – Chantelle – Simone Perele – Grimaldi Mare – My Titswear – Moschino Mare & Underwear – So Basic – Pierre Mantoux – Christies,… zijn slechts een kleine greep uit het aanbod van Pretty Woman.

Voor dames die houden van exclusieve items kun je bij Pretty Woman terecht voor de collectie van Lenny Leleu;  deze Antwerpse ontwerpster creert collecties voor dames die houden van een luxueuze uitstraling, en schopte het al tot  New York Fashion week .

De tijd om badmode aan te kopen komt er stilletjes weer aan, en ook daarvoor is Pretty Woman ook een ideaal plekje om jouw perfecte stuk(ken) te gaan shoppen.  Ze bieden een  waaier van leuke bikini’s, badpakken, tankini’s, pareo’s en  strandjurkjes aan.   Daarnaast kun je er ook klassieke, speelse of grappige nachtmode kopen.

Facebook en twitter krioelt de laatste tijd van quotes die duidelijk maken dat iedereen begint te verlangen naar de zomer.  Misschien kunnen we dat verlangen samen met een giveaway al wat verzachten.  Pretty Woman geeft namelijk een sponsen badkleedje weg, ideaal voor op én naast het strand.  Om kans te maken hoef je enkel de pagina van Pretty Woman te liken en de foto te delen die je op de facebookpagina van Jo-Lynn Byl, Stylist & Personal Shopper vindt.  Succes!

Pretty Woman
Hopland 57
2000 ANTWERPEN

pretty

https://www.facebook.com/pages/Lingerie-Pretty-Woman/207468145963765

geef een reactie