Hoe kies je de juiste handtas?

Bij stijladvies draait alles rond de juiste proporties!  Ook voor het uitkiezen van jouw ideale handtas heb ik enkele handige tips:

 

1) Stem de omvang van je handtas af op je eigen lichaamstype/bouw.  Bijvoorbeeld: kleine vrouw = kleine handtas, grotere vrouw = grotere handtas.  Heb je bredere schouders, dan hang je best ook geen klein tasje aan de arm, je schouders zullen anders nog breder lijken.

GUESS

 

2) Draag een handtas zo ver mogelijk uit de buurt van de zwaarste delen van je lichaam.   Vrouwen met brede heupen dragen hun tas best onder de arm, kort over de schouder of aan de hand; zeker niet over de torso waarbij de handtas rust op één van de heupen!

 

3) Als je een handtas gaat kopen, denk dan voor welk doel je die het meest zal gebruiken.  Zakenvrouwen kiezen bijvoorbeeld best voor een stevig exemplaar in stevig leder, zodat papieren documenten onmogelijk kunnen kreuken en de handtas netjes blijft ‘staan’ als je hem neerzet, dit oogt verzorgder.

 

4) Stem je handtas af op de kleuren van je outfit; maar je zet ook een statement met een ensemble in één kleur en  schoenen en handtas in een contrasterende kleur!

paris-leopard-caramel

 

geef een reactie