Hoe kan jij mij helpen om een award te winnen?

help

Hello boys & girls, I need your help!!!

 

Eerlijk gezegd, het is al lang geleden dat ik me nog inschreef voor een wedstrijd.  Zeker als het om wedstrijden gaat waarmee je stemmen moet ronselen….

 

Toch ga ik nog eens een uitzondering maken, en lees aub ook even verder…

 

Zalando behoeft ondertussen al geen introductie meer, maar het is wel de eerste keer dat deze online retailer blogger awards in België organiseert. Omdat bloggen toch wel een passie geworden is, zou ik jullie toch willen vragen om mij mee te helpen met een simpele stem in de vorm van een muisklik en 1 minuutje van jullie kostbare tijd. Pretty please!

 

Naast de ‘People’s Choice Award‘ (dit is de dus de award voor de blogger die de meeste stemmen verzamelt), is er ook nog een ‘Jury‘ en ‘Newcomer‘ award.  Bij die twee laatste categorieën heeft een fashion jury de touwtjes in handen, er zal gelet worden op professionaliteit, creativiteit, originaliteit, etc… iets waar ik het voorbije jaar toch wel hard aan gewerkt heb.
Zalando's Blogger Awards 2014

 

Waarom doe ik mee?

Alhoewel ik nogal competitief ben ingesteld, zou ik al heel blij zijn met een finaleplaats, met uiteraard meer erkenning en meer volgers als gevolg. Bovendien worden de winnaars beloond met een jaar lang gratis shoppen op Zalando, welke vrouw en/of blogger droomt daar nu niet van?

 

Het is echter een feit dat ik jullie heel hard nodig heb! Ik weet zeker dat er zich heel veel bloggers voor deze wedstrijd zullen inschrijven en het wordt dus een harde strijd!  Dus klik aub op bovenstaande button en stem op mijn blog, de url is www.jo-lynn.be.  Trouwens, wie stemt kan ook in de prijzen vallen, namelijk een cadeaubon twv € 500 euro, én mijn eeuwige dankbaarheid ; )

 

Prijsuitreiking op 16 oktober! Uiteraard hou ik jullie op de hoogte.

x Jo-Lynn

1 reactie op Hoe kan jij mij helpen om een award te winnen?

geef een reactie