Hoe combineer ik een bikervestje?

Bikervestjes, denk nu niet dat ze alleen nog bestaan voor stoere motorijders. Ze zijn tegenwoordig verkrijgbaar in alle kleuren en soorten, met studs, extra ritsen enz…

Je kunt zo’n jasje erg leuk combineren met een paar boots, maar ook met elegante hakken kan je dit jasje aan. Ik vind dat iedere vrouw een bikerjasje in haar bezit moet hebben, er is altijd wel een outfit waarmee je dit kan combineren en het is eens wat anders dan een gilet of cardigan.

Iemand vroeg me per mail hoe ze dit leuk kon dragen: ik persoonlijk vind zo’n jasje super boven een lichte (skinny)jeans, maar dan wel met een hakje onder, eronder draag ik een iets langere T-shirt of top dan het jasje zelf, de meeste bikervestjes zijn redelijk kort gesneden.

Als de dagen weer kouder worden kan je er gerust een trui onder dragen maar ik adviseer het niet als winterjas. Als je ook een lederen handtas draagt kijk je best voor een exemplaar in de dezelfde kleurtoon en/of ledersoort.

 

X Jo-Lynn

geef een reactie