Herfststijl op designers’wijze (maar dan wel budgetvriendelijker)

In mijn blog van de trends van herfst/winter gaf ik je al een voorproefje van een aantal stijlen voor deze herfst. In deze blog zal ik een aantal looks beschrijven die jij zelf kunt dragen. Uiteraard geïnspireerd op de grote designers, maar dan wel voor een klein budget.

Wijde pijpen komen deze herfst helemaal terug! Deze herfst is deze look vooral heel chique. De kleuren van de herfst zijn donker en metallic en dat kun je goed zien bij deze trend. Alexander McQueen laat in deze look al goed zien hoe je een fashionable stijl kunt creëren met twee vrij simpele kledingstukken: een mooie hoge broek met een witte blouse. Dit zijn basics die je goed in grote webshops als Zalando kunt vinden.

hbz-AMCQ-preAW13-09-lgn

Deze herfst zit de vrouwelijkheid hem in de manier waarop je de kleding draagt. Zeker als je kijkt naar de trend bij de jassen. Deze zijn namelijk groot. Heel groot. Het zijn jassen die vorm krijgen door er een mooie riem om te dragen of hem met een lus dicht te knopen. Op die manier creëer je toch een mooi vrouwelijk figuur en staat het heel stoer.

00010h_1280x1920
Tijdens het najaar worden de kleuren ook in de mode weer wat donkerder, maar als je kijkt naar grote fashion designers als Louis Vuitton en Jean Paul Gaultier, dan zie je dat de donkere korte jurkjes deze herfst worden gecombineerd met opvallende pumps. Een zeer eenvoudige maar toch stijlvolle look!

kruger_2514867a

 Naamloos

2 reacties op Herfststijl op designers’wijze (maar dan wel budgetvriendelijker)

geef een reactie