Herenmode in Cannes – The Bling Ring

Het festival van Cannes gaat nooit onopgemerkt voorbij.  Spraakmakende films, celebrities, luxe en designerkledij. Een prachtige tijd voor filmliefhebbers en modefanaten.  Ook dit jaar kwam Cannes al uitgebreid in de media, mede door een grote juwelenroof én een schietpartij, the real deal!

Ironisch genoeg hebben de laatstgenoemde gebeurtenissen ook een groot verband met één van de films die er gepresenteerd werd, namelijk ‘The Bling Ring’.  De nieuwste film van Sofia Coppola.

Een uitgebreide voorbespreking van de film sla ik even over want ik ben tevens modeblogster en geen filmblogster 😉  Maar hou je van Fashion, Paris Hilton, Emma Watson, Louboutin, Sociale Media of kortweg de producties van Sofia Coppola, dan zal de trailer van de film jullie vast aanspreken: http://youtu.be/Q4LzhgExvrc

Het belooft alvast een film te zijn met mooie mode, en tijdens het festival in Cannes zelf verscheen  Israel Broussard, één van de mannelijke acteurs uit ‘The Bling Ring’ alvast met een prachtig gekleurde Spring/Summer outfit van Salvatore Ferragamo.  Get your inspiration here gentlemen!

'The Bling Ring' Photocall - The 66th Annual Cannes Film Festival !cid_EF0EA955-7B66-4881-AF4F-592CB0AD1B06@lan

geef een reactie