Hairsalon Katrien

Hallo iedereen,

Vandaag was hoe ze noemen een ‘vruchtbare’ dag, eerst had ik een afspraak met een veelbelovende ontwerpster: Sylvie Hill. In de namiddag ging ik op bezoek bij Hairsalon Katrien te Maldegem. Over Sylvie ga ik jullie meer vertellen één van de komende dagen, nu ga ik eerst even boffen over Katrien. Ik leerde Katrien kennen tijdens mijn opstartperiode als styliste via facebook. Ze reageerde spontaan en positief op een oproep om mijn visitekaartjes in haar zaak te verdelen.

Toen ik vandaag op weg was naar Hairstudio Katrien deed mijn gps even moeilijk maar dat is te wijten aan de redelijk afgelegen locatie van de zaak. Niettemin was ik onmiddellijk aangenaam verrast door de mooie plek, de inrichting van het salon en bovenal de hartelijke ontvangst van Katrien. Zij en haar man Frank werken samen in de zaak en dragen stijl net als ik hoog in het vaandel.

Hairsalon Katrien geeft alle klanten een individueel aangepast stijladvies en Katrien en Frank scholen zich constant bij waardoor ze op de hoogte blijven van alle (kapsel)trends.  De übersociale zaakvoerster behandelde mij als een koningin en zo doet ze dat ook met haar klanten. Ze leerde me in een uurtje tal van haartrucks, snelle en mooie opsteekkapsels en vlechten die ik binnenkort ook gauw via mijn sociale-media-wegen met jullie zal delen. Ik ga vanaf heden niet meer snel het huis verlaten met een gewone paardenstaart!

Over sociale media gesproken, Hairsalon Katrien heeft ook een hele leuke facebookpagina waar je allerlei interessante weetjes, kapsels, tips en trends kan volgen, ECHT EEN AANRADER!

Willen jullie nog meer te weten komen over dit salon, dan kunnen jullie terecht op de website: http://www.salonkatrien.be

Jo-Lynn en hairsalon Katrien, to be continued!

geef een reactie