Getting my legs summerproof !

Waarom hebben vrouwen nog steeds last van dat overblijfsel uit de oertijd? We zijn bijna dagelijks in de weer met het wegwerken van overbodige haartjes op de benen, onder de oksels, bikinilijn,… en even later mag je weer opnieuw aan de slag.

Dure scheermesjes, sukkelen met waxstrips, haartjes die net niet lang genoeg zijn voor het epileerapparaatje (en niet te vergeten de vervelende irritaties die daarbij gepaard kunnen gaan), ik was het beu en zocht en vond een betere oplossing.

Bij Skinline-Clinic Sint-Martens-Latem kan je namelijk gaan voor « Elos permanente laserontharing ». Dit is geschikt voor alle huid- en haartypes en kan ook worden gedaan voor wenkbrauwen, baardstreek, gelaat, oksels, rug, handen, borst, buik…

Zaakvoerder Erwin Verfaille legt uit : « Met de Elos Hair-Removal wordt bij iedere behandeling 15 tot 20% van de haartjes uitgeschakeld. Na gemiddeld 6 tot 8 behandelingen zou je dus permanent haarvrij moeten zijn. ».

Elos is een unieke combinatie van Bipolaire Radiofrequentie met lichtenergie en is wetenschappelijk getest door dermatologen en plastisch chirurgen. De behandeling is zeer veilig omdat er een ingebouwde impedantiemeter zorgt dat er geen overbehandeling kan plaatsvinden. Het gevoel die je hebt als het apparaat je haartjes elimineert, kan je vergelijken met kleine elektrische schokjes, waar je meer van schrikt dan dat je er iets van voelt.

Gisteren ging ik zelf langs voor mijn tweede sessie, dus ben ik alweer een stapje dichter bij mijn haarloze benen. Dit is echt een aanrader voor mensen die graag tijd besparen of die het beu zijn om te scheren, te waxen of te epileren.

Image Thumbnail Image Thumbnail

Natuurlijk kan je bij Skinline-Clinic nog veel meer behandelingen laten doen dan dit. Er is een zeer uitgebreid aanbod. Van figuurcorrecties, striemen-, litteken- en cellulitisbehandeling tot botox en haarsimulatie. Ook op gezondheids- en medisch vlak kan je er terecht. Sportdiëten, medische proteïnekuren en oorkaarstherapie zijn hier een paar voorbeelden van.

Meer weten? Kijk op www.skinline-clinic-latem.be

Jo-Lynn Byl & Yasna Willems

geef een reactie