Get ready to show your curves this summer!

Het zal er toch eens aankomen hoor die zomer,… echt waar, ik beloof het!  Als ‘coastgirl’ begin ik al stiekem te verlangen naar de 1ste dag dat ik de bikini van onder het stof kan halen om eens zalig te gaan relaxen op het strand.

Helaas zijn er vrouwen die op bloedhete zomerdagen toch het strand of het zwembad willen mijden.  Dit omdat ze zich niet goed voelen in bikini of badpak. Vaak is het schaamtegevoel dan ook veel groter dan de rondingen die ‘zogezegd’ teveel zijn. Ik moet echt zeggen dat ik tijdens mijn stylingavonturen vaak vrouwen leer kennen die complexen hebben, maar waarvan in de meeste gevallen het probleem ‘tussen de oren’ zit.

OK, we hebben allemaal wel IETS dat we willen camoufleren, maar dat kan tegenwoordig ook met badkledij.  Ja hoor, figuur corrigerende badmode bestaat, en nog mooi ook!

0a8a761d7fd43f084059f19ea0626eee6a9e5a4c

Strapless badpak en bikini: WOMEN’S SECRETw’shape swimwear – Zomer 2013

So ladies, let’s pray for sunshine and show your curves!

X Jo-Lynn

 

geef een reactie