Geen zin (meer) in gel of gelish? Lees dan dit nagelnieuws!

1375259_548955155170432_2036544979_n

Verzorgde nagels zijn een must. Maar hoewel op dit moment een ware hype draait rond het lakken van nagels in alle kleuren en verschillende fantasietjes, is dit een bezigheid die niet voor iedereen is weggelegd…

De met ‘gel’ verstevigde en/of verlengde nagels zijn ook al minder populair sinds de komst van de ‘gelish’ nagellak. Maar ook bij gelish zijn enkele nadelen verbonden. Bovendien moet je voor deze toepassingen om de 3 à 4 weken naar een nagelspecialiste en is dit geen goedkope behandeling. Als je voor een kleurtje gaat, moet je ook even lang wachten tot je weer iets anders mag.

Wegens hygiënische redenen mag men voor sommige jobfuncties trouwens geen nagellak of gel(ish) nagels hebben. In een ver verleden had ik ook ooit gelnagels, maar had meer dan eens het probleem dat ze los kwamen en er beschadigde nagels aan over hield.  Striplac (by Alessandro) heeft voor bovengenoemde nadelen een nagel-, budget-, en ‘doe-het-zelf’vriendelijke oplossing!

Uw proefkonijn van dienst, trok voor een streng maar rechtvaardige test van het Striplac fenomeen naar schoonheidsinstituut Via Botanica te Hulste. Zoals de naam van het instituut misschien doet vermoeden, draagt de zaakvoerster Nathalie het belang van natuurlijke en huidvriendelijke producten hoog in het vaandel. Ze gebruikt en verkoopt al een tijdje producten van Alessandro, een marktleider in professionele nagelverzorging en nageldesign. Nathalie gaf me een uitgebreide toelichting over de werking en het aanbrengen van deze revolutionaire UV peel-off nageltechnologie van Striplac, die men zelf makkelijk kan aanbrengen en weghalen zonder schade aan de nagels.IMG_3088

Om te starten werden mijn handen goed in de watten gelegd bij Via Botanica. De voorafgaande verzorging van mijn nagels, een handenscrub en handenmassage, ook met producten van Alessandro, had onmiddellijk effect op mijn anders zeer droge handen. Ook een vermelding waard, is mijn conclusie dat de handcrème onmiddellijk in mijn huid drong. Geen vette handen, en dus niet lang wachten om na het aanbrengen weer verder te gaan met de dagelijkse routines. Nu mijn handen perfect verzorgd en gehydrateerd waren, werd de Striplac starter kit geïntroduceerd.

 Alessandro-Striplac-Striplac_Starter_Kit

Wat is Striplac en wat zijn de voordelen?

• Striplac is een uniek UV nagellaksysteem dat je zelf kunt aanbrengen

• Droog in 60 seconden

• Blijft 10 dagen zitten en indien nodig kun je ze dankzij het peel-off systeem, zonder schade en zonder gebruik van aceton, afhalen voor je werk of voor het toepassen van een ander kleurtje.

Men hoeft niet de vijlen aan de bovenkant van de nagel (hoornlaag) zoals bij de gel-systemen

Hoogglans tot de laatste dag

Beschermt & verstevigt de nagel, krasbestendig en geen splijtende nagels

Wat er in de starter kit zit:

• 1 UV/LED Lamp voor het snelle droogproces

• 1 twin-coat, bedoeld voor de basis én de afwerkingslaag

• 1 nagellak (24 kleuren beschikbaar)

• 1 vijl

• 1 bokkenpootje

• 1 potje reinigingspads

Eerlijk, toen ik de items uit de starter kit zag tevoorschijn komen, begon ik wat te vrezen in verband met de prijs. Mijn mond viel inderdaad open, maar dat was toen me werd meegedeeld dat dit hele starter kit pakket met alle bovengenoemde materialen slechts 100 euro kost. Eigenlijk is dit wel een leuke cadeautip!

 IMG_3094

Het aanbrengen is trouwens net zo eenvoudig als je zou werken met een gewone nagellak. Maar uiteraard is er ook een gebruiksaanwijzing en hier kunt u alvast kijken naar het filmpje die je stap-per-stap de werkwijze toont.

Mijn eindconclusie is dat Striplac inderdaad een leuk en goed nieuwtje is, en voor mij in ieder geval praktischer dan de andere gekende systemen. Ik loop inderdaad al bijna 10 dagen met perfect gelakte glanzende nagels, en zal het zelfs jammer vinden om ze weg te halen. Ik weet alvast wat er voor mij onder de kerstboom mag!

Mensen die graag een starterskit aankopen bij Via Botanica krijgen een gratis demonstratie.

 IMG_3096

Via Botanica

Blauwhuisstraat 31 – Hulste

056/20.36.95

5 reacties op Geen zin (meer) in gel of gelish? Lees dan dit nagelnieuws!

geef een reactie