Ga voor de An Lemmens-look (by JBC)

Ik heb al ervaren dat er heel wat An Lemmens-fans zijn. Vrouwen, maar ook de mannen vinden haar vintage stijl mooi, vrouwelijk en toch jong. Ook tijdens het restylen vragen veel van mijn klanten om een look in haar stijl te benaderen. Goed nieuws, want de Belgische modeketen JBC ging vorig jaar reeds in zee met DAA, voluit Designers Against Aids, en brengt dit jaar een collectie uit in samenwerking met deze Belgische schone, die onder andere bekend is door haar presentaties bij Studio Brussel en het alom gekende tv-programma “So you think you can dance”. Designers Against AIDS werd opgericht in 2004 met de bedoeling jongeren wereldwijd bewust te maken van de gevaren van HIV/AIDS. Dit gebeurt via de “taal” van de jongeren. Zo zijn onder andere muziek, mode en sociale media een ideaal middel om de boodschap te verspreiden.


An staat naar eigen zeggen helemaal achter het idee van DAA en vindt het belangrijk om jonge mensen bewust te maken van de mogelijke gevaren van onveilig vrijen. Er zijn wel meerdere acties die aandacht besteden aan goede informatie en preventie, maar DAA doet dit op een leuke manier die aansluit bij de leefwereld van jongeren. Zoals deze kledingcollectie in samenwerking met JBC.

An haar stijl is absoluut te herkennen in de collectie, en dat was ook haar bedoeling. Om de vrouwelijke en flatterende stijl te perfectioneren koos ze voor stoffen in oudroze en muntgroen, dit geeft de kledingstukken een lieve uitstraling met de nodige glamour voor de feestdagen.

De collectie omvat 5 looks. De prijzen van de kledij variëren van 24,90 tot 49,90 euro. 25% van de opbrengst van deze collectie gaat naar de strijd tegen HIV/aids.

geef een reactie