Een vruchtbare zaterdag…

Hallo iedereen

Zoals beloofd een verslagje van mijn dag gisteren.

Ik begon mijn tour naar een afspraak met Carolien, een sociale winkeluitbaatster van een nieuwe shop in Brugge: Carolijn, gelegen in de Niklaas Desparstraat. De gezelligheid van de zaak is een echte troef en de kledij geschikt voor vrouwen van middelbare leeftijd, die houden van mode met een twist. Je kunt er zeer kleurrijke outfits uitkiezen en ook de mensen die houden van leuke prints zullen hier hun gading vinden. Ik heb Carolijn in ieder geval toegevoegd aan mijn Brugse shoppingroute! Wil je eens een zicht krijgen van de zaak, kijk dan zeker eens op de facebookpagina van Carolijn: https://www.facebook.com/pages/Carolijn/302766296422384

Ook in Knokke kwam ik een leuke zaak tegen om toe te voegen aan de de personal shoppingroute: La Scarpa, een schoenzaak met zeer betaalbare en hippe schoenen, het moeilijkste voor een styliste is soms om de eigen portefeuille in bedwang te houden, want ik zag minstens 3 paar schoenen die ik wel wou meenemen. https://www.facebook.com/pages/La-Scarpa-Knokke/128563390513825

Tot slot mijn aangekondigde bezoek aan de Crème Fraîche Day @ Blue Buddha loungeclub. Dat dit evenement een succes was zag ik al aan de hoeveelheid auto’s die rond de welbekende Knokse zaak geparkeerd stond. Alles wat de ladies graag hebben was aanwezig: bubbels, een make-up corner van MAC, beautyproducten, accessoires van Paris Dot Com, lekkere geurtjes en kaarsen van Lily Flame, kledij voor Kids, een gratis foto met mooie mannen, uiteraard een hoek waar je kledij, schoenen of accesoires van Crème Fraîche kon kopen én een gratis goodiebag! You know how I love goodie-bags 🙂 Ik heb echt genoten van deze afsluiter van de dag en kijk al uit naar de volgende editie. Echt een aanrader! Je vindt de zaak van Crème Fraîche trouwens in de Natiënlaan 176 te Knokke, kijk alvast ook eens naar de leuke facebookpagina: https://www.facebook.com/jolynn.be?ref=hl#!/pages/Cr%C3%A8me-Fra%C3%AEche/114876478593730?fref=ts

geef een reactie