Eccentric 2013: The luxury lifestyle event of the year

Knokke heeft veel mooie en mondaine evenementen, maar ééntje waar ik  ieder jaar zeker wil bij zijn is Eccentric.  Dit evenement vindt jaarlijks plaats in een heus tentencomplex op het strand tegenover het Casino en trekt veel bekende en minder bekende levensgenieters aan. 

thumb

Eccentric was dit jaar aan haar 11de editie toe en vond plaats van 8 mei tot 13 mei.  Ik was dankzij Knokke Actueel aanwezig op de gala opening en heb weer genoten van het mooie aanbod aan kunst, cultuur, reizen, juwelen, gastronomie, fashion en zoveel meer.

Ook aan BV’s geen tekort op Eccentric: Pheadra Hoste, Miss België, Joke Vandevelde, Pieter Loridon, Lesley-Ann Poppe, Joyce De Troch,…  Maar niemand minder dan Cilou Annys was dit jaar het gezicht van Eccentric, al van maanden tevoren kon je overal de mooie Cleopatra campagne in Knokke en omstreken bewonderen.  Op de gala opening zelf droeg Cilou, ondertussen al internationaal model, een creatie van Nicky Vankets.  Kader Gürbüz zorgde voor een professionele presentatie.

DSC_0108

DSC_0134

Steven Deduytsche, één van de partners van Eccentric, ontwierp speciaal voor de gelegenheid een exclusieve handtas van krokodil, meer bepaald van de buik van de krokodil, waarvan slechts 10 exemplaren gemaakt werden, enkel verkrijgbaar op Eccentric.

DSC_0100

Mijn jurk was geen nieuwe aanwinst, maar wel één die nog steeds veel succes heeft en waar ik me een echte prinses in voel.  Vorig jaar gekocht bij Carrément, van het merk Single.

 

Voor meer nieuws en sfeerbeelden over Eccentric, kijk op www.eccentric.be of ga naar de facebookpagina: www.facebook.com/Eccentric.Knokke

Ik kijk alvast uit naar de volgende editie!

geef een reactie